NİĞDE / ÇAMARDI - Atatürk Ortaokulu

03887112023 Müdür Tel 05070413735
Adres Mehmet Akif Ersoy Caddesi.Çarşı Mah. P.K 51660 Çamardı NİĞDE
Vizyon
Yetiştirmekle yükümlü bulunduğumuz bireylerin, ihtiyaç ve beklentilerini sürekli göz önünde tutarak; Tüm personelin katılımıyla, çağdaş bilimin ışığında; * İNSAN HAKLARINA SAYGILI, * Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, * DEMOKRAT, * Cumhuriyet´e ve Atatürk İlkelerine bağlı, * MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAHİP, * Geçmişten ders alıp geleceği yönlendiren, * PAYLAŞIMI BİLEN, * Paydaşları ortak amaçlara yönlendiren, GELECEĞİN İDEALİST NESİLLERİNİ YETİŞTİRENLER OLARAK ÜLKEMİZİN ÖRNEK İLKÖĞRETİM OKULU OLMAKTIR.
Misyon
Türk Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda, çağdaş bilimin ışığında, Demokratik bir ortamda; doğru, zamanında ve fırsat eşitliğine dayanan öğrenci merkezli EĞİTİM VE ÖĞRETİMİ; yönetici, öğretmen ve veli işbirliğiyle en yüksek seviyede öğrencilere vererek; DÜRÜST- NAMUSLU-ÇALIŞKAN,ÜLKESİNİ VE MİLLETİNİ SEVEN, ATATÜRK´E VE CUMHURİYETE sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmektir.
09.00 da başlar 15.30 da ders sona erer.
Ulaşım karayolu ile sağlanmaktadır.
İlçe merkezinin nüfusu 3500 civarındadır.
İlçe Merkezinde. İl Merkezine 71 km mesafedeyiz
Okulumuzda Tübitak 4006 proje çalışması yapılmaktadır.