NİĞDE / ÇAMARDI - Atatürk Ortaokulu

North East West South = N.E.W.S.!

Students 9 to 15 years old will create an international online magazine, using Madmagz, a tool that allows collaboration. Each month they will write some articles in English on themes related to their town or country. Every two months students will interview each other about one of the partners' articles. In May we will choose the best articles which will be read aloud by students in a video, each school reading the same articles in their own language. We will collect the videos in a common ebook. Finally, the best articles will be published in a local newspaper in the partners' towns.

9 ila 15 yaşındaki öğrenciler, işbirlikçi bir araç olan Madmagz'ı kullanarak uluslararası bir çevrimiçi dergi oluşturacaklar. Her ay, şehirleri veya ülkeleri ile ilgili konularda İngilizce makaleler yazacaklar. Her iki ayda bir öğrenciler, ortaklardan birinin makaleleri hakkında birbirleriyle röportaj yapacaklar. Mayıs ayında, her okul kendi dilinde ortak okulların makalelerini  okuyacaklar ve en iyi makale seçilecektir. Videoları ortak bir e-kitapta toplayacağız. Son olarak, en iyi makaleler ortakların şehirlerindeki  yerel bir gazetede yayınlanacaktır.

Yayın: 10.05.2021 - Güncelleme: 10.05.2021 11:30 - Görüntülenme: 173